Beoordelingen van Sushi Yan Heiloo

Recente recensies

5.0
Fam Sjer
18 oktober 2021

Sushi was heerlijk. Duurde wel erg lang: ruim 1,5 uur tussen bestellen en bezorgen. En er zaten geen eetstokjes bij de bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
7 oktober 2021

Lekkere sushi, op tijd bezorgd

Vrijmoed
1 oktober 2021

Heerlijk

Naomi Nieuwdorp
29 september 2021

Helaas was eten een half uur telaat kan gebeuren,maar wel jammer.! Verder prima geen bijzonderheden.

Arnoud Pol
27 september 2021

We hadden 2 schotels voor 2 personen en hebben met z'n 4en heerlijk gegeten en het was zeker genoeg. Kwaliteit is zeer goed en de smaak helemaal top. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak
27 september 2021
Adri Apeldoorn
24 september 2021
Kiki
20 september 2021

Heerlijke sushi en snelle bezorging door een vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Blok
19 september 2021

Altijd goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
19 september 2021
Mieke Zwenger-Valkering
17 september 2021

Heerlijk

Wim
10 september 2021

Heerlikke Sushi, keurig op tijd geleverd!

Monique
6 september 2021

Ik had bij de bestelling gevraagd om glutevrije sushi apart te verpakken bij de big box. Niet gebeurd, beetje jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Yan

Uw opmerking was niet duidelijk bij uw bestelling. Sorry.

Jessica
4 september 2021

Beste sushi ever

Liesette Henstra
3 september 2021

👌

Adri Apeldoorn
2 september 2021
Caroline
29 augustus 2021

Het was weer top! Echt weer heerlijk gegeten.

Simon
27 augustus 2021

Binnen drie kwartier kon ik de bestelling ophalen. Top. Goed verpakt en lekker. Stevig geprijsd. Kan net maar moet niet duurder worden. Tip: geen kosten berekenen voor iDeal-betaalwijze!

Yvonne
26 augustus 2021

Bestelling had iets sneller bezorgd mogen worden maar het was het wachten waard!

Madelon
24 augustus 2021

Bezorging precies op afgesproken tijd, sushi mooi verpakt en lekker. Gewoon goede kwaliteit!

Pieter
21 augustus 2021

De sushi was zorgvuldig opgemaakt en smakelijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben blij dat er zo'n kwaliteitzaak in de buurt is.

Rianne
19 augustus 2021

Smaakte heerllijk!

Jerry
17 augustus 2021

Heerlijke sushi en met een half uurtje bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
14 augustus 2021
Wim
7 augustus 2021

Heerlijke Sushi

Mapl
31 juli 2021

Altijd vers en lekker!!

Roy
28 juli 2021

Snel, goed, heerlijk! Tot een volgende keer!

Petra
24 juli 2021

Sushi was niet compleet maar na een telefoontje werd dit netjes als nog gratis gebracht. Wil dit keer wel melden dat ik nu al vaker meemaak dat de tonijn sashimi erg kleine plakjes zijn.

Carla Visser
23 juli 2021

Jullie hadden de warme gerechtjes in dezelfde tas bovenop de koude schaal sushi geplaatst. De tonijn was verkleurd en zag er niet aantrekkelijk meer uit. Zo zonde. Niet meer doen. Warm bovenop koude vis kan echt niet. Groetjes Carls Verder waren de warme gerechtjes heerlijk hoor. maar Sushi moet koud zijn en er fris uitzien. Groetjes Carla

Wil Gieze
11 juli 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
10 juli 2021

We hebben genoten van de lekkere sushi...

Petra
3 juli 2021

Beetje jammer dat de opmerking die toegevoegd was niet opgemerkt is vroeg namelijk om extra soja saus en kreeg uitgerekend 2 hele kleine flesjes. Volgende keer zal ik erom vragen ipv opmerking

Andrea
26 juni 2021

Heerlijke sushi!👌😊

Nienke
26 juni 2021

Het was heerlijk!

Martin
24 juni 2021

Topklasse!

Jill
24 juni 2021

Top sushi! Heerlijk gegeten :D

Laura Huijsmans
20 juni 2021

Heerlijke sushi Uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJ
20 juni 2021

Heerlijke sushi, op aangegeven tijd bezorgd, lekkere mayodip erbij ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
19 juni 2021

Wordt steeds beter! Verse sushi. Bezorging en de presentatie is prima.

Marion
18 juni 2021

Heerlijke sushi. Super vers en keurig op tijd geleverd.

Hinke
13 juni 2021

Heerlijke sushi. En bij elke bestelling geven ze aan hoe laat het ongeveer bezorgd wordt. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miep
9 juni 2021

Bestelling ging makelijk en bezorging exact volgens de aangegeven tijd in de mail. Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

Lucy
6 juni 2021

Super service. Snelle bezorging met duidelijke communicatie en lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
6 juni 2021

Heerlijke sushi en goede service

Fernanda
5 juni 2021

super snell! het eten was heerlijk.

Daisy
5 juni 2021

Kwaliteit van de sushi is heel goed. Personeel is erg vriendelijk, maar de levering is nu al drie keer achter elkaar een uur later dan gepland.

Trudie parree
2 juni 2021

Perfect!

Master Leng
27 mei 2021

Top kwaliteit

M.
25 mei 2021
Mike
23 mei 2021

Helemaal prima! De bestelling was op tijd klaar. De warme onderdelen waren goed ingepakt. De sushi zag er verzorgd uit en was heerlijk van smaak. Warme aanbeveling!

Fam.Steenhoek
22 mei 2021

Heerlijk gegeten, super vers en op tijd gebracht.

Swart
19 mei 2021

Heerlijke sushi en levering op tijd.

Wim
16 mei 2021

Gestart met grote garnalen, Spice sushi rolls, shashimi en daarna een plateau gemengde sushi. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Stet
16 mei 2021

Sushi van Sushi Yan is keer op keer een feestje! Super lekker, vers en altijd van een uitstekende kwaliteit. Gewoon de beste!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Rademaker
16 mei 2021

Heerlijke verse sushi. Zo genieten.

Petra
15 mei 2021

Dit keer vonden wij de tonijn iets minder van smaak en kleine stukjes. Normaal zacht van smaak maar nu iets minder mooi plakjes. Maar voor de rest heerlijk

Heerlijke sushi
15 mei 2021

Heerlijke sushi, prima bezorging!

Wim
10 mei 2021

Heerlijk gevarieerde sushi en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Croese
9 mei 2021

We misten de mayo...Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris Verdonk
9 mei 2021

Bezorging was een kwartier te vroeg. Maar liever te vroeg dan te laat. Sushi zelf was top. Enige puntje van kritiek is dat alle sushi al snel hetzelfde smaakt door de soy saus. Maar dat kan ook komen omdat we misschien teveel gebruiken of geen gebruik maken van de pittige smaakversterkers als wasabi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catharina
9 mei 2021

Weer zalig gegeten, echt topkwaliteit!

Arie
8 mei 2021

Zelf niet gegeten maar de kleindochters van 15 jaar hebben er vAn genoten. Helemaal tevreden dus

...
6 mei 2021

Goede sushi, op tijd bezorgt! Top!!

Mariette
5 mei 2021

Heerlijke sushi’s, goed verzorgd. Wel wat lang moeten wachten maar ze hebben wel gebeld met de mededeling dat ze eraan komen.

Lieke
2 mei 2021

Super lekker en ongeveer na een half uurtje stond het eten op tafel! Echt perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mascha
2 mei 2021

Heerlijke verse sushi!

B.
1 mei 2021
Petra
1 mei 2021

Was weer heerlijk als vanouds. En fijn dat na telefonisch overleg toch bezorgd kon worden in postcode gebied 1901

Marleen
27 april 2021

Echt heerlijk gegeten

Jaap Hoogland
27 april 2021
Wim
27 april 2021

Heerlijke Sushi, keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariz
27 april 2021

Lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oa
26 april 2021

Top! Heerlijk en vers

Carla
26 april 2021

Het was heerlijk!

Boereboom
26 april 2021

De tonijn was niet zacht en erg droog... De bezorger lachtte niet en had moeite met teruggeven na fooi (wat hij aannam zonder te bedanken).

Laura Wolters
26 april 2021

Helemaal top!

Noortje
22 april 2021
Elise
20 april 2021

De bezorging duurde langer maar de sushi was heerlijk en vers. Er is rekening gehouden met mijn allergie.

Teijsen
19 april 2021

het was weer prima

Petra
17 april 2021
Mascha
17 april 2021

Heerlijk genoten van verse sushi

Hsn
14 april 2021
Leonie
11 april 2021

Als één van de weinigen sushi restaurants in de buurt heel veel vega en vegan opties! Altijd heerlijk, niets op aan te merken

Carolien
11 april 2021

Perfecte sushi! Goed gevuld met duidelijk verse ingrediënten. Zeker een aanrader!

Robbert de Lange
9 april 2021

Top kwaliteit, kakelvers, gewoon heel erg lekker!

Brigitte
9 april 2021

Altijd vers en super kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Laura Wolters
7 april 2021

Super!!!

Nel Harms
3 april 2021

de sushi was geweldig

Helma
2 april 2021
Victoria
31 maart 2021

Super lekker 😋 en super leuk, heel mooi werk, like a little pieces of art!

Vreeker
30 maart 2021
Mikkie
29 maart 2021

Het was super lekker. Het bezorgen was sneller dan verwacht. Alleen vond ik het wel wat aan de prijs nu is dat in het algemeen al natuurlijk dat sushi niet goedkoop is In het totaal raad ik dit zeker aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
28 maart 2021

Weer allemaal even heerlijk en keurig thuis bezorgd.

Antoinette
21 maart 2021

Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
20 maart 2021

Als vanouds weer heerlijk en goede service.

Marina
17 maart 2021

Heerlijke verse gerechten; zeer smakelijk ; goede kwaliteit/prijs verhouding Top

Cindy Zonneveld
14 maart 2021

Wat zag het er prachtig uit en wat was het heerlijk! Sushi super vers en de warme gerechten waren ook nog goed warm. De Temaki zalm, tonijn en krabstick zijn ook een aanrader. Kortom het was een feestje!

Bertjan
14 maart 2021

Mooi compleet geleverd alleen jammer dat het warme en het koude bij elkaar in de zak zat Levering was snel

Natas
14 maart 2021

Online besteld en afgehaald . HEERLIJK ! Een aanrader

Heerlijk
12 maart 2021
Sterre
12 maart 2021

Super Service! En super lekker!!

Snijder
8 maart 2021

Goed gevulde en verse sushi, zeer smaakvol sappige rijst en we hebben volop genoten. Betere kwaliteit dan sushipoint. U heeft er een vast klant bij. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schouten
8 maart 2021

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte Pekel
7 maart 2021

Anders dan ik van jullie gewend ben was de rijst dit keer heel erg compact onder de Nigiri's. De rijst leek te lang gekookt of gekneed want korrels waren niet meer te herkennen als rijstkorrels. Jammer, de sushi is normaal gesproken heerlijk maar dit viel dit keer tegen.

Martens
27 februari 2021

Heerlijke sushi, makkelijk te bestellen en ophalen ging vlot

Nienje
27 februari 2021

Heerlijk gegeten en heel vriendelijke mensen

Anita
27 februari 2021

Nadat er niet bezorgd was na een misverstand is dit keurig opgelost ik kreeg mijn geld terug en de volgende dag alsnog mijn bestelling zonder te betalen Heel netjes en het smaakte goed 😊

N v
26 februari 2021
Mirjam
24 februari 2021

Heerlijk vers, van goede kwaliteit en een feest voor het oog!

Sandra
24 februari 2021

Het was heerlijk van smaak en zag er heel mooi en feestelijk uit.👍🏻👍🏻👍🏻

Marianne van Zelst-smit
22 februari 2021

Heb er weer heerlijk van gegeten. Bezorging op tijd. Miste alleen de stokjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
20 februari 2021

Prima

Kirsten Beuvens
20 februari 2021

Het was, zoals gewoonlijk, super lekker!

René
20 februari 2021

Gewoonweg heerlijk

Sonja
20 februari 2021

Voor de eerste keer besteld. Klantvriendelijk ontvan gen. Het eten was super lekker.

Linda
20 februari 2021

Was weer helemaal top!

Ruurd
19 februari 2021

De sushi was fantastisch. Echter besteld voor 18.00 uur Bestelling was 40 minuten te laat. De bezorger maakte excuses dus dat is netjes. 5 minuten kan maar 40 is wel wat veel. Dan moeten jullie de bestelling niet accepteren voor 18.00 uur Maar dat is mijn mening.

Lysanne
17 februari 2021

Geweldig, vers en heerlijk. Wij bestellen vaak bij Sushi Yan en het is altijd goed. Zelfs met de drukte van valentijns weekend hadden wij snel ons eten en werden we op de hoogte gehouden van onze bestelling.

Marit
15 februari 2021

Beetje te laat bezorgd maar wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
15 februari 2021

Bestelling was 45 minuten te laat en er zaten geen stokjes bij... Vorige keer was de bestelling 1,5 uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madelon
15 februari 2021

Eten was precies op tijd klaar om af te halen en de kwaliteit van de sushi is gewoon top. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonny
14 februari 2021

Sushi was goed! Helaas waren de warme gerechten lauw bij bezorging en is de bestelling dik een uur later bezorgd vanwege een fout in de keuken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.
14 februari 2021

Heerlijke sushi. Gauw weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femmie
13 februari 2021

Heerlijke sushi!

Anneth
12 februari 2021

Heerlijk!

Maaskant
10 februari 2021

Was top !

de Haas
7 februari 2021
Loekie
7 februari 2021

Ik bestel altijd de vegetarische box, en deze is altijd heerlijk!!

René
5 februari 2021

Heerlijk weer.

Bouwman
5 februari 2021

Heerlijke sushi, vers en royale portie gratis ginger en wasabi. Wij rijden speciaal naar Heiloo om Sushi Yan af te halen.

Ingrid Beentjes
4 februari 2021
Gorter
3 februari 2021
Laura
1 februari 2021

De sushi was heerlijk (loempia's lekker warm, sushi koud), maar de bezorging was 25 minuten te laat zonder iets te laten weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lagendijk
31 januari 2021

Keurig op tijd, de loempia's waren nog lekker warm en de kwaliteit was als vanouds: goed. Kortom: niets op aan te merken.

PJ
29 januari 2021

Lekker gegeten, keurig op tijd bezorgd!

Ronald Croese
29 januari 2021

Heerlijk gegeten, en op het juiste tijdstip bezorgd

Jaspar
27 januari 2021

Prima weer!

René
26 januari 2021

Heerlijk en bedankt voor de extra's.

Mary
26 januari 2021

Erg lekker en vers! Bestel als je kan bit Sushi Yan!

Jaap
24 januari 2021

Voldeed aan (de toch al hooggespannen) verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.
24 januari 2021

De sushi waren heel smakelijk. We werden gebeld dat de bezorging vanwege pech niet door kon gaan. Er werd meerdere keren excuus gemaakt en de betaalde bezorgkosten terugbetaald. Prima opgelost.

Ineke
24 januari 2021

Correcte en vlotte bezorging van overheerlijke sushi.

Blokker
24 januari 2021

Het was fantastisch lekker

A&M Stet
23 januari 2021

Wij zijn klant van ‘het eerste uur’ en de sushi is zoals altijd, vers, goed, en erg smakelijk. De bediening is vriendelijk. In de wijde omtrek de beste sushi!!

Anna
23 januari 2021

Heerlijke sushi! Kwamen 30 min eerder dan verwacht, netjes aangegeven via de mail dat het eerder onderweg was! Top!

Mar
22 januari 2021

Heerlijke sushi afgehaald, voor herhaling vatbaar!

Levi
20 januari 2021

Eindelijk iemand die goede sushi kan maken! Ik rij graag van uit Akersloot, om het hier op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. De Waard
17 januari 2021

Sushi was smakelijk, maar wachttijd van een uur vind ik tegenvallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Yan

Bestellingen die eerder besteld hebben maken wij zsm op tijd . Als er ongeveer 30 bestellingen na 17:00 uur gelijk binnen komen , moeten wij tijd nemen. Onze producten komen niet uit koelkast en meteen ter plekke gemaakt worden.

Anneth
15 januari 2021

Het was gewoon heerlijk! Echt voor herhaling vatbaar! Support your locals!

René
15 januari 2021

Heerlijk

Brenda
15 januari 2021

Heerlijke verse sushi thuis bezorgd

Meta
15 januari 2021

De lekkerste sushi van Heiloo en omstreken

Caroline
14 januari 2021

Weer heerlijk gegeten!

Jessica
14 januari 2021

Absoluut de lekkerste bezorg/.afhaalsushi!!! Zó lekker elke keer!

Ineke
11 januari 2021

Prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
10 januari 2021

Kwaliteit is meer dan prima en keurig op afgesproken tijd stond de bestelling klaar

Lars Schuurman
10 januari 2021

Heerlijke sushi!

René
10 januari 2021

Heerlijk

Wim Ribberink
9 januari 2021

Prima sushi.

Arnold
5 januari 2021
Lia
4 januari 2021

Weer heerlijke sushi. Veel variatie en erg smaakvol

Jaslar
4 januari 2021
Remon Aalders
1 januari 2020

Altijd goede kwaliteit en vriendelijk, echt top

Beers
30 december 2020

Eten was lekker Zou om zes uur er zijn Werd pas half zeven.

Minka van den Berg
29 december 2020

Nog niks. Bestelling is voor 31 december

Barry Veldhuizen
27 december 2020

Helaas ontbrak de soya saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne S.
26 december 2020

Altijd lekker en goed van kwaliteit!

René
26 december 2020

Heerlijk zo eerste kerstdag, bedankt.

Gorter
25 december 2020
Ineke
25 december 2020

Ik had al wel afgehaald, maar bezorgen is super makkelijk. Heerlijke gerechten, voor herhaling vatbaar. Hopelijk volgende keer met de Sake, die was helaas uitverkocht, maar vind ik er zo bij horen.

Visser
25 december 2020

Het was zoals altijd weer super

Oa
21 december 2020

Alles was goed warm en ze waren prima op tijd niks op aan te merken! 👍🏽 Een echte aanrader! 😁😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
21 december 2020

Prima eten, alleen 3 kwartier te laat bezorgd na al een wachttijd van 1.5 uur tussen hey bestellen en de geplande bezorgtijd.

Daan
21 december 2020

Het was weer heerlijk zoals altijd. Lekker genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steph Ibink
21 december 2020

1 uur en 15 minuten wachten vind ik een beetje te lang.. Ik.. adviseer Max 45 min als richtlijn te houden. De sushi was TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo Cohen
20 december 2020
Kim
20 december 2020

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcha
19 december 2020

Super snel bezorgd. Heerlijk gegeten! Aanrader.

Imagine
18 december 2020

Was heerlijk

Macdonald
15 december 2020
Miriam
13 december 2020

Super lekkere sushi! Klantvriendelijk en altijd conform afspraak. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
11 december 2020

Heerlijke sushi, werd iets eerder bezorgd dan verwacht.

Davidson
11 december 2020

De boontjes waren uitgedroogd en we vonden de sushi minder smakelijk ook hadden we 6 stokjes gevraagd en we kregen er 4 . Jammer!

Johan
10 december 2020

Deze zaak levert altijd topkwaliteit en zijn altijd super aardig. Soms zijn ze wat druk en moet je een paar minuutjes wachten maar je krijgt altijd zulke goede kwaliteit dat je je haast snel weer vergeet zodra je lekker zit te eten.

Otto
6 december 2020

De beste sushi van Heiloo en omgeving!

Laura
4 december 2020

Heel goed!!

Karin
29 november 2020

Als altijd 5 sterren

René
27 november 2020
Anna
25 november 2020

Super snelle bezorging! Heerlijke verse sushi. Wij hebben genoten.

René
23 november 2020
Lars Schuurman
22 november 2020

Sushi is altijd heerlijk, helaas afgelopen vrijdag een negatieve ervaring met de bezorging. Wij kregen via mail een bezorgtijd van 19:35 toegestuurd, om 2045 werden wij gebeld dat de sushi 30 minuten later zo worden bezorgd. Geen slechte review waard, maar laat het even eerder weten als de bestelling later komt, dan is het geen probleem. Succes en tot de volgende bestelling. Gr Lars Schuurman

René
21 november 2020
Frans
21 november 2020

Ik vond deze keer de rijst wat compact. Ik heb al een paar keer om wat meer soja saus gevraagd. Ook deze keer kreeg ik 1 “groot” plastic flesje. Weer te weinig dus.

Fam. Steen
21 november 2020

Heerlijke sushi, goede service, aanrader!

Annemiek
19 november 2020
Frank de Waard
15 november 2020

Bestelling kwam 25 minuten later dan aangekondigd. Wel is er keurig gebeld dat de bestelling later zou komen. Prima. Aan de andere kant waren wij van onze kant ook erg laat met de bestelling. Kwaliteit was uitstekend. Heerlijk gegeten.

Kiki
14 november 2020

Sushi was lekker. Jammer dat we er geen stokjes bij kregen en maar 1 flesje sojasaus. De sushi kwam iets later en daar belde ze over op. Dat vond ik erg netjes!

René
14 november 2020

Echt heerlijk en bedankt voor de door ons doorgegeven wijziging.

Duinmeijer
14 november 2020

Goede sushi, ga vaker bestellen.

Karin
13 november 2020

Zoals altijd verse sushi, heerlijk van smaak!

Peter
12 november 2020
Daan Molenaar
9 november 2020

Half uurtje later bezorgd maar het smaakte er niet minder om!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
9 november 2020

Heerlijk verse gevarieerde sushi, top!

Claudia Metz
7 november 2020

Heerlijke sushi, en ook gevarieerd. Echte aanrader.

Ruurd
5 november 2020

Het was top!

AK Haselmayer
2 november 2020

Grote keuze, overheerlijk van smaak, stip op tijd geleverd :-)

F. Voorn
1 november 2020

Wat een heerlijke sushi!!! En we waren vooral blij verrast dat de bezorger helemaal naar ons vakantiehuisje op het park kwam zodat wij niet door de regen naar de ingang van het park hoefde komen. Wat een service!!!!!!! Sushi en bezorging dus een echte aanrader.....

Jan
31 oktober 2020

Heerlijk vers bereide sushi en vriendelijk geholpen bij zelf afhlen

Tervoort
30 oktober 2020

We hebben gesmuld,groot en klein heeft ervan genoten.

Ranzijn
28 oktober 2020

We misten de extra gevraagde gember, maar het smaakte goed

Robin de Betué
28 oktober 2020

Altijd geweldige service, aardige mensen en top kwaliteit sushi.

Kim
25 oktober 2020

Super lekker en vers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
24 oktober 2020
Lotte
23 oktober 2020

Hebben uiteindelijk ruim 2 uur moeten wachten op het eten, 2x gebeld en toen zou het er met 10 minuten zijn. Is uiteindelijk niet gebeurd, dat vonden we erg jammer

Jonna
23 oktober 2020

Heerlijke sushi, beste die we ooit gegeten hebben :)

Rob
20 oktober 2020
Caroline
17 oktober 2020

Weer voortreffelijk gegeten!

Arjen Snoek
17 oktober 2020

Prima prijs kwaliteit. Bestelling lag keurig klaar. Werd heel vriendelijk geholpen. Kom zeker terug en is voor iedereen aan te bevelen.

Richard
16 oktober 2020

Zeer vriendelijk personeel, goede kwaliteit sushi. Keurige zaak.

Kelly
15 oktober 2020

Heerlijke sushi! Zeker van genoten! We gaan zeker vaker hier bestellen!

Inge
10 oktober 2020

Altijd op tijd en erg goed!

tambach
10 oktober 2020
Tjeerd
9 oktober 2020

Was vers en lekker😋

René
3 oktober 2020

Nigiri's waren niet lekker rijst was erg kleverig net een klont. Ook van de andere trouwens. Niet wat we gewend zijn.

Allerd
3 oktober 2020

We vragen elke keer om extra gember maar krijgen het niet, dat is jammer. Kwaliteit van de Sushi is uitstekend, dat maakt alles weer goed....

A.Teijsen
28 september 2020

Prima verzorgd, en bezorgd. 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cilia
27 september 2020

Lekker, goed verzorgd en bezorgd, veel keus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
26 september 2020
Familie VanDrent
25 september 2020

We hebben genoten van dit lekkers. De presentatie was mooi en zeer smakelijk. Een aanbeveling en we gaan zeker hier nog een keer van genieten.

René
17 september 2020
Bart
13 september 2020

Heerlijk! Lekkere sushi en grill gerechten.

Braat
7 september 2020

Prima verzorgd; goede kwaliteit; ca 10 min later dan aangekondigd

Annemieke
6 september 2020

Heerlijk eten, voordelige bezorging. Mooi op tijd. Leuke jongen.

Sandra
5 september 2020

Super op tijd en top kwaliteit sushi.

Ranzijn
1 september 2020

Top prima verzorgd en lekker

A.K. Haselmayer
29 augustus 2020

De sushi was weer heel erg lekker. Intussen zijn we ook niets anders gewend :-)

René
22 augustus 2020

Heerlijk

Dennis
15 augustus 2020

Heel erg lekker!

René
15 augustus 2020

Heerlijk

Susan van der meij
13 augustus 2020

Ik vond de rollen deze keer heel dik gerold en ook niet strak.. hij viel helemaal uit elkaar. Meestal is dit beter! Smaak was wel goed.

René
12 augustus 2020

Gewoon ouderwets heerlijk

Petra Stam
12 augustus 2020

Altijd lekker. Uitblinker was nigiri scallop! Deze keer vonden we de tiger rainbow aan de te kleine kant. Er was aan de voorzijde een stukje afgesneden en het waren wel erg kleine plakjes geworden. Graag voortaan de rol heel laten-zeker voor deze prijs.

Michelle
8 augustus 2020

Goede kwaliteit sushi!

Peter Schoenmaker
8 augustus 2020

Gewoon prima!

Rob
7 augustus 2020

Heeerlijk!!

Denise Oostinga
5 augustus 2020

Lekker snel vriendelijk

Andrė
1 augustus 2020

Heerlijk was het weer. Op tijd klaar en altijd even vriendelijk

Lobke Lenting
31 juli 2020

2 uur gewacht op de sushi.

Sandra
25 juli 2020

Super lekker gegeten, precies op afgesproken tijd bezorgd. Heb al vaker besteld en altijd heerlijk gegeten.

Anoniem
25 juli 2020

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel!

Lambert
24 juli 2020

Was weer heerlijk en goed!

Ron
20 juli 2020

Alles top: goede en gevarieerde smaak, krakend vers, mayonaise apart bijgeleverd dus niet overal overheen en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andreas Haselmayer
18 juli 2020

Piepkleine winkel maar vriendelijke bediening en erg lekkere sushi. Al in al om verder aan te bevelen.

Sabina
18 juli 2020

Echte sushi, vers en zonder toegevoegde mayo.

Susan
18 juli 2020

Het was weer heerlijk!

Lia
14 juli 2020

top!

Renée
14 juli 2020

Altijd erg tevreden over sushi Yan! Heerlijke Sushi voor een goede prijs.

Robert
13 juli 2020

Top sushi en netjes op de afgesproken tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
11 juli 2020

was weer heerlijke en bedankt dat het al zo snel klaar stond!

René
11 juli 2020

Er leek wel schimmel op de gember te zitten.

Hein
24 juni 2020

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Arjen Snoek
22 juni 2020

Was super lekker en op tijd bezorgt.”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boekbijsandra
22 juni 2020

Keurig op tijd en zelfs iets vroeger bezorgd. We hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Sijben
21 juni 2020

De sushi was verrukkelijk!! De bezorging stipt optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
21 juni 2020

heerlijk vers en zelfs eerder bezorgd dan aangegeven. Helemaal top!

Monique
20 juni 2020

De sushi was weer heerlijk en op tijd bezorgd. Ga zo door!

fam de Boer
19 juni 2020

Keurig op tijd en het was weer heerlijk!

Sandy
17 juni 2020

Heerlijk! Lekler vers en heel smakelijk

Kirsten Min
10 juni 2020

heerlijk gegeten! netjes optijd!

Clara
4 juni 2020

Good sushi but the delivery took 2 hours because one their delivery guys was sick. They apologized multiple times and also gave us some fried prawns for free. Probably we will order again and hopefully it won’t take that long.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IDJ
3 juni 2020
Greta
3 juni 2020

Van te voren besteld en om 18:30 konden wij het afhalen. Hij was net klaar met bereiden. Lekker vers! Zeker een aanrader!

Sasha
31 mei 2020

Het was super lekker! Gaan nog wel vaker bestellen

Remon Aalders
29 mei 2020

Altijd goede sushi en bezorging

Frank
28 mei 2020

Top geregeld!!

Ben
28 mei 2020

Heerlijke vers gemaakte sushi!! Dus gemaakt nadat ik besteld had en dus topkwaliteit! Bezorging iets later dan afgesproken maar keurig telefonisch gemeld dat dit zou gebeuren

Maroes
25 mei 2020

Heerlijk genoten van jullie sushi bezorging was ook top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steph Ibink
25 mei 2020

Het was 5 minuten voor de aangekondigde bezorgtijd afgeleverd, helemaal toppie en overheerlijk, wij hebben gesmuld! 👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate huiberts
23 mei 2020

Wederom top ... altijd goed en super vers ... bestel alleen maar bij Sushiyan ...

Helma & Servaas
21 mei 2020

"We horen graag van u hoe dit u bevallen is zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren." Waarom. Het was buitengewoon goed verzorgd, vers en het smaakte allemaal heerlijk. Niets meer aan veranderen!

Fam. Spaan
18 mei 2020

Heerlijk! Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Meij
18 mei 2020

Eten was lekker. Alleen vind ik het niet netjes dat de bezorging 40 min langer duurde dan aangegeven!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D Eeltink
18 mei 2020

Heerlijk, jammer dat men na 2 uur wachten de wasabi was vergeten... kwaliteit was daarentegen erg goed..

Anne
17 mei 2020

Super lekker!

joseph
17 mei 2020

Top zoals altijd!

Fernanda
17 mei 2020

Het was heerlijk en heel makkelijk om te bestellen

Martijn
16 mei 2020

Ruim 3,5 uur na bestelling werd het eten gebracht. Drukte is 1 ding. Maar zo lang wachten is onmogelijk. Uiteindelijk wel lekker gegeten....

Anna
16 mei 2020

Sushi was heerlijk vers en op tijd klaar ook al hadden ze het super druk!

Tim Idema
16 mei 2020

Dat onze bestelling vergeten was, hierover werden we gebeld en toen heeft het nog anderhalf uur geduurd voordat het er was

A. Ooijevaar
11 mei 2020

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy Eltink
10 mei 2020

Was prima!

Sandra
10 mei 2020

Enorm lekkere sushi!

Bart Oostindie
9 mei 2020

De lekkerste Sushi van hier tot Tokyo!

Amber
9 mei 2020
W.J.
6 mei 2020

Makkelijk bestellen, vers en op tijd klaar. Wij hebben weer heerlijk gegeten

Paul Groefsema
6 mei 2020

Bij bestelling (17.10 uur) aangegeven zo snel mogelijk bezorgen. Bij bevestiging was de aangegeven tijd 18.40. Uiteindelijndelijk kwam de bestelling om 19.30. Dat is 2 uur en 20 minuten na bestelling ik vind dat veel te lang duren.

Sandra
6 mei 2020

Heerlijke sushi (we hadden nog meer moeten bestellen, zo lekker :)) en netjes op tijd bezorgd

Aleid
4 mei 2020

Heerlijke sushi, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ranzijn
4 mei 2020

Opnieuw heerlijk gegeten, geen enkel minpunt, top!

Maan
2 mei 2020

Super heerlijke sushi van top kwaliteit

P. Bleeker
1 mei 2020

Op tijd en vriendelijk bezorgd en fantastisch lekkere en verse sushi!

Bart
30 april 2020

Top sushi, altijd dezelfde hoge kwaliteit. Vriendelijke mensen en prima levering, ook in de zeer drukke tijden. Ga zo door!!

Rene
30 april 2020

Bezorging duurde erg lang, zonder contact op te nemen. En de tonijn was echt niet lekker.

Steph Ibink
29 april 2020

kwaliteit is top!!!!

Apeldoorn
29 april 2020

Zo als altijd prima in orde. Keurig optijd klaar en heeeeeeeerlijk!!

Dekker
29 april 2020
Diana
28 april 2020
Baart
27 april 2020

Heerlijke sushi

Inge
25 april 2020

Was weer heerlijk!

Visser
25 april 2020
Ernst
23 april 2020

Was weer top, en precies op tijd geleverd!

Anita
22 april 2020

Wat was het weer smullen! Heerlijk!!