Beoordelingen van Sushi Yan Heiloo

Recente recensies van Sushi Yan Heiloo

5 sterren na 356 reviews

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima spullen en keurig op tijd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eerder dan de geschatte tijd aangegeven in de e-mail. Gebruikte producten zijn mooi vers, en mooi gepresenteerd. Enige opmerking is dat het een en ander wat grof gesneden is, wat toch wel een heel belangrijk onderdeel is van sushi.. vandaar de 4 ipv 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week was de sushi goed en lekker. De bezorging liet op zich wachten (1 uur). Deze keer was de sushi wat minder goed van smaak en duurde de bezorging bijna anderhalf uur!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kunt gaan zoeken van hier tot Tokio maar je vindt geen betere sushi tent dan die van Sushi Yan (al staat hij in Heiloo beter bekend als Sushi Jan).

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit + idem opmaak.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en heerlijk snel. Zo blij dat jullie in Heiloo zitten :).

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers en genoeg variatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd 👍🏻

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon weer lekker

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel een beetje tegen, sushi viel snel uit elkaar. Niet wat we gewend zijn van Sushi Yan. Wel mooi op tijd geleverd.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk! Dit is vanaf nu mijn favoriete shushi-tentje!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmiddag besteld en aangegeven rond 18.30 te bezorgen. Bezorging was netjes en op tijd. Heerlijk gegeten. Ik had de indruk dat het vers was gemaakt. Kan het absoluut aanbevelen, veel keuze voor een eerlijke prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd! Sushi was heerlijk

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En ook snel bezorgd.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer fantastisch. Normaal bestel ik de zalm- tonijnbox, deze keer allerlei losse sushi besteld: heerlijk!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk ! Stond klaassens ! Top!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site. Het stond keurig netjes klaar op de aangegeven tijd, en thuis heerlijk gegeten.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zeer verse sashimi, precies op tijd klaar om op te halen

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles heel smakelijk

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en op tijd bezorgd.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig op de afgesproken tijd bezorgd

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakte weer heerlijk!!!

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekker gegeten! Top!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goeie onwijs lekkere verse sushi,de beste die we ooit hebben geproefd.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd. En netjes afgehandeld van de laatste keer. Echt een aanrader.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was deze keer op tijd, alleen er zat geen sojasaus bij. En de telefoon werd niet opgenomen om dit te melden. Vervelend eten zonder saus was echt een domper.

Reactie van Sushi Yan:Sorry voor dat. Ik heb altijd gezegd tegen de jongens om alles te controleren voordat ze weg gaan .Ik kan niet altijd controleren . U kunt niet alleen naar de vaste telefoon , maar ook mijn mobiel nummer ( 06- 15657015 ). Met vriendelijke groet, Sushi Yan

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi, supervers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk geholpen, en heerlijke sushi.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen extra wasibi, waar ik om gevraagd had.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, heerlijk gegeten

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd 5 sterren. Gisteren echter sushi zonder saus er bovenop, geen stokjes en veel te weinig soja saus. Bezorging zoals altijd vriendelijk en snel.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was zoals gebruikelijk top. De wachttijd ruim een uur langer dan aangegeven, daar word je dan weer niet blij van. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, uitstekende bezorging. Helemaal fantastisch deze toko.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds, heerlijk.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Maar we misten de soja saus (en de stokjes, maar die had ik zelf nog wel. En gelukkig had ik nog ketjap zelf, dat was ook lekker). Hopelijk hoort de sojasaus er standaard wel bij, anders is dat erg vreemd (gember en wasabi en chilisaus zaten r nameoijk wel bij).

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig had Sushi point Alkmaar geen tijd om te bezorgen in Heiloo, want nu weten we dat de sushi van Sushi Yan veel beter is. Heerlijke Sushi!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 31 mei was ik teleurgesteld . Maar ze hebben me later uitgelegd dat het die dag ongelooflijk druk was en ze maar met 2 chefs waren. Het is te bewonderen dat ze dan toch negatieve reviews laten staan. Vandaag waren kwaliteit en bezorging weer top. Dus 5 sterren van mij.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Minder goed als de vorige keren, helaas. Altijd erg tevreden maar deze bestelling konden we niet echt bekoren. Bestelling leek wat afgeraffeld bijv door minder gember en sojasaus als normaal. Rijst en vis misten wat smaak. Volgende keer hopelijk beter!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi van verse malse tonijn en zalm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en uitstekende bezorging. top!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot, lekker en goede prijs

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk en de bezorging was ook op tijd.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben altijd heel tevreden geweest, maar gister een uur te laat (nadat ik had moeten bellen), maar ook leek de sashimi met een bijl gehakt. En niet eens een excuusbriefje erbij.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom duurt het altijd zo lang. De laatste 4 keer is men nooit op tijd geweest. Minimaal een half uur later dan afgesproken.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is prima en de smaken zijn perfect. De site beter laten werken op mobiele telefoon is aanrader. Via iPad werkt de site beter dan via de mobiele telefoon.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. En het staat op de afgesproken tijd gewoon klaar. Ik ga snel weer een keertje bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op het laatst besteld en keurig op tijd bezorgd

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, lekker en keurig op tijd bezorgd!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi keurig thuis geleverd en weer van uitstekende kwaliteit, compliment!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

wederom excellente kwaliteit sushi; erg aardige staff. enig minpuntje: jammer dat het algemene telefoonnummer >30 min volledig onbereikbaar was

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Tonijn & Zalm box was heel lekker. Zeker voldoende voor twee personen. Bij ophalen duurde het iets langer dan afgesproken tijd. Maar dat ging om luttele minuten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd. Smaakte weer heerlijk. Wel een minpuntje.....geen sojasaus en stokjes erbij. Had ik gelukkig zelf nog.. maar toch.. het hoort er wel bij.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

10% duurder dan een aantal weken terug..best een forse prijsstijging ineens..jammer want de sushi is goed en lekker

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker en de sushi is eigenlijk altijd heel goed van kwaliteit. Heerlijk gegeten en de bezorging was deze keer ook top, lekker op tijd!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder snel bezorgd, en zoals altijd heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goede, verse, met zorg bereide sushi !!!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel. Alleen de bezorger was er niet hele maal bij met zijn hoofd. Ten eerste reed hij het adres voor bij en ten tweede moest hij € 10,50 terug geven en gaf hij maar € 0.50 terug. Dus moest ik hem daar op eerst op wijzen voor hij dat door had.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op je bestelling wachten is wel erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden om 17:15 een bestelling geplaatst voor 19:00, na bellen kwam deze pas om 20:00. Ondanks dat het een zondag betreft vind ik dit echt veel te lang. Het eten was lekker maar wij hadden een mix met o.a. zalm en deze ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1,5 uur voordat ze kwamen met de bestelling. Toen ik belde werd ik wel iets naar voren geschoven. De sushi was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima, maar de yakitori was wel met sesamzaad terwijl bij de opmerkingen was aangegeven ‘graag alles zonder sesamzaad’. Daarom kon ik dat helaas niet eten.

Reactie van Sushi Yan:Door het drukte hebben wij misschien niet goed gekeken . Wij willen u onze excuses aanbieden. U krijgt van ons volgende keer een gratis Yakitori .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Kakelvers, vriendelijke mensen, aanrader.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk(zoals altijd)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijke bediening bij 't afhalen. Sushi was zoals gewoonlijk ook weer erg lekker.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk. prima op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman. Top

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heeeeeeeeeeerlijk!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en snek

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk, hele goede kwaliteit. We hebben wel erg lang moeten wachten op het eten, ruim 1,5 uur. We werden wel gebeld dat het wat langer zou duren, dus dat was fijn.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten echt lang wachten op ons eten, 50 minuten later. Dan word er gezegd dat het druk is, maar de bestelling was s'middags om 15:00 al doorgegeven. Dit gebeurd nu wel erg vaak.

Reactie van Sushi Yan:Dat was niet 50 min lang. Wij zijn om 20:00 uur dicht en u heeft ons gevraagd om 19:30 uur te laten bezorgen. Dat was uw vraag tijd . Dat was min of meer 15 min te laat door weinig bezorgers op donderdag. Een bezorger moest 2 of 3 bestellingen gelijk mee . In het weekend hebben wij meer jongens dan door de week.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, miste alleen de Edamame - wel betaald.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo heerlijk! En wat fijn dat het ook bezorgd wordt.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super??

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was 22 minuten te laat; ik heb Sushi Yan op de hoogte gesteld (telefonisch)_ maar had niet de indruk dat dit echt overkwam; contact opnemen (indien Sushi Yan dit wil doen) kan per email - ben overdag aan het werk

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk zoals altijd

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vers !!!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snelle levering

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

bestelling staat op tijd klaar. Goed verpakt en erg lekker.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima precies op de afgesproken tijd en alles goed van smaak. Een smakelijke kerst avond gehad . Thnx

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi uit de buurt! We hebben zitten smullen ?

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed! Zalm sashimi alleen wat zoeter door de slaolie van de sla die in de sashimi getrokken was. Zal hier vaker bestellen. Gelieve dat de maki rollen ook apart besteld kunnen worden want daar heb ik echt van genoten!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en makkelijk...

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en het eten was heerlijk

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Snel en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi, keurig op tijd en een zeer correcte vriendelijke bezorger!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Stond keurig op tijd klaar. Lekker gegeten.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke versie sushi! Aanrader!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker.Schoonzusje is ook helemaal om......had het nog nooit gegeten???

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker & vers bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekkere en verse sushi en prima bezorging. Maar 5 min. later dan was gemeld.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd heerlijk!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vers gemaakte sushi en het staat keurig klaar om op te halen....

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers en smaakte zeer goed.!

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De afgesproken levertijd wordt bij lange niet gehaald.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dat smaakt naar meer! Heel tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de tweede keer bij Sushi Yan. Ditmaal online sushi besteld. Vrij rommelige afhaalprocedure. Maar echt wel hele lekkere sushi!! Een aanrader.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en verse sushi. We hebben heerlijk gegeten, het was meer dan genoeg en het zag er prachtig uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste was het 50 minuten later dan was aangegeven. En de tonijn was niet lekker (taai).

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers, lekker van smaak. Echt een traktatie

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! we hebben genoten !

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden en lekker dankje wel

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal lekkere hapjes en lekker thuis bezorgd.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere suhi !

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en heel lekker!!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service,al meerdere keren wat besteld. Exact op de tijd waar je naar vraagt. Sushi is vers en heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi. Heerlijk!

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk lekkere sushi.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Levering keurig op tijd. Conform afspraak

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja. Kwaliteit van de vIs is uitstekend en alles ziet er verzorgd uit. Echter was de Sushi zo ongelooflijk zout. Dat is ongezond en gewoon echt niet lekker. Helaas konden wij dit niet via email melden, dat zouden we liever doen dan zo in de openbaarheid. De eerste keren dat wij hier bestelden was het minder zout. Maar deze laatste bestelling was gewoon echt niet okay.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima snelle bezorging. Makkelijk via de site bestellen en betalen. Zeker aan te raden !

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, vers en dat proef je! Met uitzondering van de 1 van de krab sushi, die smaakte wat minder vers maar dat was niet heel erg.. Verder krijg je ook lekkere flinke stukken, geen magere bestelling voor je geld. Bezorging was super snel en vriendelijk, we gaan het zeker vaker doen!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima geregeld. De kwaliteit stelt nooit teleur. Vers en smaakt heerlijk. De warme items zijn ook nog warm als ze worden bezorgd. Ook de bezorgtijd klopt met de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch en super vers!!!

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel, vers, verzorgd en overheerlijk!

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Onderstaande betreft een klacht . 5 augustus heb ik een telefonische bestelling opgehaald. 6 augustus heb ik onderstaaande bericht geplaatst in het vak opmerkingen bij een bestelling omdat dit de enige manier is om een schriftelijke reactie te sturen aan shusiyan dit is geen bestelling maar een klacht. Ik kon geen emailadres vinden op jullie site. gisteren heb ik een xl box opgehaald om 18 uur (bestelling nummer 5) wij hebben er met zijn drieën van gegeten. 1van ons is ziek geworden. hij heeft als enige de nigira met scalopp gegeten ( rijst met jacobschelp). Ik stel dus dat die niet goed was. Hij heeft vandaag nog last van overgeven en maag en buikklachten en kan niet werken hierdoor.

Reactie van Sushi Yan:Het spijt ons voor het ongemak en hopen wij dat uw kennis spoedig beter word. De houdbaarheidsdatum van de Scalop is tot 10 august 2018 als u wilt kunt u dat komen bekijken. Wij gebruiken alleen verse Scalop die niet uit de diepvries komt. Wij hebben gisteren middag meteen naar u 2 keer gebeld naar aangegeven nummer ( 06-12513788) maar wij hebben u niet kunnen bereiken . Het spijt ons enorm. Met vriendelijke groet, Sushi Yan

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vers, goed verpakt, op tijd bezorgd

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi!! Zo vers,zo lekker!!!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, op tijd klaar, keurig!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, vers, vriendelijk personeel en heerlijke sushi! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van noord holland

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijk bezorging. Uitstekende sushi!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, vers en keurig op tijd.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, vers en goed van smaak. Bezorging op zich prima alleen wat later dan aangegeven. Heeft te maken met vacature bezorger. :-)

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en heel fris en vers.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi en snelle bezorging!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol. en verrassend. zeer zeker voor herhaling .

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en erg snelle levering. Top!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke superverse sushi, echt een aanrader. En bezorgen ook in Egmond!

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top super vers en op tijd gebracht. Ga zo door.

Reactie van Sushi Yan:Waarom wilt u dan een ster bezuinigen ? Moet u 5 ster geven :) . Alvast bedankt.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden, Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, het was alleen jammer dat ik een van mijn bakjes niet zat wat de bestelling was. Er hoorde wen zalm rol in te zitten maar er zat iets met boontjes/avocado/etc in. Verder lekker gegeten.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten!!!

Reactie van Sushi Yan:Dankt u wel, voor ons is kwaliteit eerste en wins tweede. Gr, Sushi Yan

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers en verrukkelijk! Een absolute aanrader!

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker! Je proeft dat het vers is en met liefde bereid. En de bezorging was ook snel. Hartstikke bedankt, we bellen binnenkort weer!

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, vers, ziet er mooi uit en smaakt heerlijk! Stipt op tijd bezorgd. Het was mijn eerste bestelling, maar er volgen er zeker meer! Enige minpunt was dat je van zoiets lekkers nooit genoeg krijgt ;-)

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi en keurig op tijd gebracht. Was de eerste keer, maar zeker niet de laatste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat bezorgd, vorige bestelling was vele malen beter kwalitatief.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers,heerlijk en goede prijs/kwaliteit Voor herhaling vatbaar!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis was lekker vers, echter vonden wij de rijst klef en iets te veel in verhouding tot de vis.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets aan de prijzige kant maar verder prima.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaakvolle sushi, perfecte service!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar. Smaakte heerlijk.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Een woord heerlijk

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd. Warme gerechten waren nog warm en de sushi en ingrediënten waren lekker vers

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik bestel steeds hetzelfde en ben altijd erg tevreden!

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer Super en op tijd gebracht. Ga zo dor.????

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van zeer goede kwaliteit!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk!

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Heerlijk gegeten!

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voor vele malen herhaling vatbaar! Aanrader

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed uit. Veel variatie. Goede kwaliteit. Kortom een aanrader

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij online bestelling direct een indicatie van de bezorgtijd en een mailtje als de bestelling onderweg is. Erg prettig.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker en stipt op het afgesproken tijdstip. Zeer vriendelijke en correcte bezorger.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, super vers en super kwaliteit! Ook snel bezorgd en goede service aan de deur gehad. Dankjewel sushi Yan voor deze geweldige maaltijd !!

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk!!! Verser kan niet!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd en lekkere verse sushi. Leuk en netjes verpakt aan huis bezorgd. Een aanrader dus.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend en zoooooo lekker!!

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En dat in Heiloo.... topkwaliteit! En dito service.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Zalm en Tonijn schotel al 3 x besteld. Iedere keer top! Geweldige kwaliteit! Een feestje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, bedankt! Ga zo door

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een half uur later als aangegeven. En sommige sushi was omgevallen vanwege de door de bezorger vertelde hobbelige rit hier naar toe.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, ik had de zalm en tonijnbox 40 stuks besteld. Een aanrader! Bezorging was aan de late kant maar dat vond ik geen probleem. Ik ga zeker vaker bestellen.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Met 4 man heerlijk gegeten van de big box xl. Een aanrader.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijke sushi!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Goed verzorgd en bezorgd.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!, vers en snelle bezorging. Loempiatjes waren goed warm

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Ik rijd er 30 km voor om!! Vers en heerlijk!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere ? en snelle levering. Van Harte Aanbevolen

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakte echt vers, niks was droog. Alles netjes verzorgd. De mayo hoeft niet perse standaard over de sushi btw en iets meer gember, dat trouwens lekkere gember is en niet van dat zoete spul. Genoten!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kwaliteit Sushi, kan het iedereen aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd gebeld of de bestelling eerder bezorgd mocht worden...plus puntje... was al klaar...alleen er zaten geen stokljes bij dat was dan weer een klein min puntje . Maar smaakte wel weer verrukkelijk.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is gewoon écht goeie sushi. Niets word tevoren bereid; alles per bestelling. Boterzachte verse vis, rijst heerlijk, andere gerechtjes (miso soep, yakitori, edamame, miniloempias etc) ook top. Prijs me gelukkig dat we zo'n authentieke en kwalitatief goede sushi bar in ons dorpje hebben.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; top!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke en afwisselende box die we hadden

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Ik heb het afgehaald en het stond klaar op het afgesproken tijdstip. Heel tevreden. Ik kom weer terug.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld. De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd en t was HEERLIJK!!!

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, gemakkelijk te bestellen via de app.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi. Jammer dat jullie niet bezorgen in de Egmonden dan bestelden we vaker.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!! Zeker voor herhaling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd afgeleverd en heerlijke sushi

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Ten eerste werd ik bij het ophalen vriendelijk ontvangen, was mijn bestelling op tijd klaar. De sushi zelf was heel vers en erg smakelijk!! Echt n aanrader!!

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit eten; online bestelling nog steeds verwarrend: als je aangeeft dat je het komt halen krijg je in de eerste instantie een instructive om contant aan de courier te betalen...dit heb ik al eerder aan Sushi Yan aangegeven - doen ze niets mee, jammer.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekkere sushi, ik heb genoten!!!

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Goede en verse kwaliteit! Snelle bezorging.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op afgesproken tijdstip kwam de bezorger, kwaliteit van sushi prima! We hebben gesmuld

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord: HEERLIJK

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en altijd vers!!!!

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Ook fijn dat ze rekening houden met allergie. Jammer dat ze niet in Egmond aan zee bezorgen.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en optijd en het was heerlijk.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker maar de ingrediënten leken niet 100 % vers normaal is het perfect

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Niets meer aan doen. Echt super lekker en prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en ontzettend lekker gegeten

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi met grote diversiteit in de kaart. Mannen hebben ondanks de onverwachte drukte op woensdagavond snel geleverd. Topteam!

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd superlekker, goeie kwaliteit en vandaag zelfs een half uur eerder klaar!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

prima suchi mooi op tijd. heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kregen via mail te horen wanneer er bezorgd werd en wanneer bezorger onderweg was! Echt top!

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd verse sushi en beleefd personeel

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd geleverd met voldoende stokjes, gember en soja.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer toppie.......op tijd bezorgd....en heb heerlijk gegeten.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Goed geholpen. Heerlijke sushi & blije gasten. Prima!

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een geslaagde eerste ervaring. De sushi lekker en gevarieerd. Keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk gegeten

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goede sushi, heerlijk gegeten. Gaan we zeker vaker doen!

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de kwaliteit absoluut geen klachten. De sushi was heerlijk. Alleen 3 uur wachten op je eten is belachelijk! Ik heb om 18:30 besteld, levertijd 19:30. Geen probleem! Om 20:00 gebeld, het was erg druk. Het zou nog 45 minuten duren. Ok, we hadden al betaald, dus je moet wel wachten. Om 21:30 kwam de bezorging. We hebben het nog gegeten, maar eigenlijk hoefde ik niet meer. Het was echt veels te laat! Jammer dat mijn leuke verjaardag zo moest eindigen.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Bij drukte loopt de afgesproken besteltijd erg uit , hier moeten ze wat aan doen.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen een beetje later als dat afgesproken was.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke sushi maaltijd gegeten. Top Nigiri en shasimi. Online besteld, snel, makkelijk en een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima en lekker!!!!

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Zalig gegeten!

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Het blijft een heerlijke maaltijd. Presentatie is mooi. Altijd aardig geholpen met aandacht. Wij blijven terugkomen.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker! Niks op aan te merken.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was op tijd. Heb weer heerlijk gegeten.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, vers en fijn van smaak (geen mayonaise meuk). Met oog voor detail opgemaakt. Bestellen via de site is heel handig met snel een tijdsindicatie voor het afhalen.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakt iedere keer als wij hier bestellen weer even lekker. Je proeft dat de sushi vers is en met verse producten bereidt wordt. Het personeel is ook altijd even vriendelijk.

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd een puur genot.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, snelle bezorging, zelfs op een druk moment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede prijs/kwaliteit. Vlotte levering (Limmen). Wij zullen vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Niks mis met de sushi. Vond het wel vervelend dat ik had aangegeven de bestelling om 1830 uur op te komen halen en het pas om 1850 uur klaar was. Gebeurt wel vaker dat de bestelling niet op de afgesproken tijd klaar is.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Was wederom Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Top sushi!! Big box XL mag wel weer is andere variëteit hebben, maar das ook meer omdat ik deze vaak bestel ...;-) Verder zeer vriendelijk personeel.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super!

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de heerlijke , verse sushi . We werden erg vriendelijk en snel geholpen. Hier komen we zeker terug.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik speciaal vanuit den Helder om in Heiloo sushi te halen. Zegt genoeg volgens mij. Helemaal top en je wordt vriendelijk geholpen

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect vers! Heerlijk van smaak

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals gewoon!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk , snel bezorgd , de beste sushi in deze regio !

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed bevallen. Word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Snelle levering (op zondag). Het eten smaakt ook heel lekker.... Zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Werd iets later dan gepland bezorg

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals gewoon! ?

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi en precies op afgesproken tijdstip gebracht. Aanrader!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en goed geregeld

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima service. Wij komen regelmatig terug.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker.. Echt een aanrader..!!

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van de sushi zoals altijd.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt op de minuut op tijd bezorgd. Echt top. Kwaliteit van het eten is ook geweldig. Ga zo door Sushi Yan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende producten! Vers en netjes verpakt. Zelf opgehaald, klaar op het exacte tijdstip dat via de mail werd aangegeven na de internetbestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch verzorgd, heerlijk vers en een feest voor het oog en de smaakpapillen. Absoluut voor herhaling vatbaar!

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitsekende Sushi en uitstekende levering!! Ik ben heel tevreden

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd! Zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met sushi Yan: Het allerbeste!!

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik begreep dat het net toevallig een van de drukste dagen was, maar ik had de sushi om 18.30 besteld en we kregen het pas om 19.30. Vond ik wel erg jammer, want we hadden enorme trek. Ik had mijn telefoon niet in de buurt, dus had geen mail gelezen dat het pas om 19 u kwam, maar dat was dus achteraf ook later. Verder was de bezorging en de sushi prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, lekker en altijd vriendelijk! ?

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk......alleen waren er voor de 2de keer geen stokjes bij.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een mooie schaal met heerlijke sushi. Na tientallen menu's die ik heb besteld bij Sushipoint nu verrassend een heerlijke smaak!

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers, exact op tijd, heerlijk.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk digitaal bestellen Supergoeie informatie over levering Super lieve bezorging met extraatje van de zaak Superrrtlekkerrrr!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas nog geen bezorging in Egmond....

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker. Ik bestel ook best vaak. Het bezorgen duurt soms beetje lang maar dat is niet heel erg.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima. Nu zelfs met de gember. Twee suggesties: vandaag het frituurvet verversen. En foto's op de site want ik weet wat Maki, Sushi en Sashimi is, maar de rest ken ik niet.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Verse vis (waar halen jullie die tonijn?). Jammer dat er geen gember bij zat. Op jullie site alleen 5 sterren recensies (geef ik ook) maar is er niemand ontevreden?

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk lekker!!!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! En mooi op tijd

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Veel verschillende soorten gegeten, en allemaal even lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdig klaar, service gericht personeel, uitstekende sushi en de warme gerechten waren op goede temperatuur. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje later bezorgd dan aangekondigd terwijl wel op tijd besteld. Maar van de rest helemaal top. Op de bestelsite mis ik wel de foto's/plaatjes van de gerechten.. maar beste sushi in de omtrek!

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel jammer dat over de sushi mayonaise is gedaan. Doet volledig afbreuk aan de smaak. Veel te weinig gember erbij was ook een min puntje

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi perfecte service jullie hebben er een vaste klant bij